De locatie bij uitstek voor elk feestje

Het partycenter op domein De Warre is de plaats bij uitstek voor elk feestje. Wij hebben verschillende zalen beschikbaar voor uw volgende evenement. Sommigen hiervan hebben zelfs een mooi aanpalend terras dat u ook kan gebruiken bij mooi weer.

Bij uw reservering kunt u zelf aangeven welke diensten u wenst tijdens het feest. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Het versieren van de zaal
  • Het organiseren van muzikaal entertainment (DJ, band, etc)
  • Het leveren van de drank (incl. bediening)
  • Het verzorgen van de catering

U vraagt, wij draaien.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek met rondleiding op het domein!

Onze feestzalen

De Loungebar

Deze zaal dankt zijn naam aan de vele VIP-meetings die hier al werden georganiseerd.

Deze locatie heeft een groot loungegehalte door de gezellige inrichting. Centraal vind je een ruim buffet en er is een extra afsluitbare ruimte die vaak wordt gebruikt voor vergaderingen. Er is plaats voor ongeveer 200 gasten.

De zaal kost €550,00 exclusief overige bijgeboekte diensten. U bent verplicht gebruik te maken van onze drankservice, verder bent u vrij wat betreft eten, decoratie en meer.

De Kiosk

De naam zegt het al: Deze echte kiosk plaats biedt plaats aan maximaal 60 gasten. Deze gezellige zaal is voorzien van een open haard en een eigen buffet. Je geniet van het uitzicht op de prachtige omgeving en een sfeervol verlicht pad brengt u naar de toiletten op het domein.

U boekt deze gezellige zaal al voor €550,00 exclusief extra diensten. Voor deze prijs zal één verantwoordelijke van De Warre zelf de bediening aan de toog voorzien. Dranken voor deze zaal zijn verplicht van ons af te nemen. Catering kan door uzelf geregeld worden, indien wij uw feest volledig mogen organiseren valt de huur uiteraard weg.