• Nederlands
 • English
 • Domein De Warre

  Ketelstraat 77, 3680 Neeroeteren Belgie

  Contact

  +32 (0)89/85.23.16

  Dagelijks geopend

  09.00 - 20.00 uur

  E-mail

  info@dewarre.be

  Partycenter

  Partycenter en meetingrooms, De Warre


  Het partycenter op domein De Warre is de plaats bij uitstek voor uw kleine of grote feest.

  Wij hebben verschillende zalen beschikbaar voor uw evenement en sommigen zelfs met een mooi aanpalend terras, dat u ook kunt gebruiken als het weer het toelaat.

  Bij uw reservering kunt u zelf aangeven welke diensten u van ons verwacht tijdens het feest. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Het versieren van de zaal
  • Het inhuren van muziek (DJ, band, etc)
  • Het leveren van de drank (incl. bediening)
  • Het verzorgen van de catering

  U vraagt, wij draaien.

  Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek met rondleiding op het domein, zodat u een keuze kunt maken voor de locatie van uw feest of bijeenkomst binnen ons partycenter.

  Wij zullen u geheel vrijblijvend een offerte op maat doen toekomen.

  Feestzaal De Laurier

  Deze zaal is bij uitstek geschikt voor grote feesten of bijeenkomsten. Hier kunnen met gemak 350 feestvierders in.

  De zaal beschikt over een goed ingerichte keuken, diverse dames- en herentoiletten, garderobe, haard en flatscreen TV.

  Wilt u blijven logeren? Geen probleem; er zijn slaapplaatsen voor 10 tot 30 personen bij.

  De zaalhuur bedraagt € 550,00 exclusief overige bijgeboekte diensten. Indien u alles zelf wenst te organiseren zoals o.a. de dranken, het eten, … is de huurprijs 700€ incl. één verantwoordelijke van De Warre zelf.  Deze persoon kan eventueel meehelpen achter de bar, bij problemen ingeschakeld worden en de zaal afsluiten na einde feest.

  feestzaal Laurier

  Feestzaal de loungebar

  Deze zaal dankt zijn naam aan de vele VIP meetings die hier worden gegeven.

  Deze locatie heeft een groot lounche-gehalte door de gezellige inrichting. Er is een centraal ruim buffet en er is een extra afsluitbare ruimte, die vaak wordt gebruikt voor vergaderingen. Er is plaats voor plm. 200 gasten

  De zaal kost € 550,00 exclusief overige bijgeboekte diensten. Hier bent u verplicht gebruik te maken van onze diensten wat betreft de dranken.  Qua eten, versiering etc. bent u vrij in.

  Feestzaal Loungebar

  Feestzaal de Pergola

  Deze zaal kenmerkt zich door de mogelijkheden om hem gedeeltelijk te openen. De locatie biedt uitzicht op de prachtige omgeving en is gratis uit te breiden met het gezellige terras, waardoor u een feest voor 100 -150 gasten kunt organiseren.

  Met een eigen drankbuffet en (verlichte) toegang naar de toiletten op het terrein, gaat uw feest hier zeker slagen.

  De Pergola is te boeken voor € 450,00 exclusief extra ingehuurde services. Indien u alles zelf wenst te organiseren zoals o.a. de dranken, het eten, … is de huurprijs 600€ incl. één verantwoordelijke van De Warre zelf.  Deze persoon kan eventueel meehelpen achter de bar, bij problemen ingeschakeld worden en de zaal afsluiten na einde feest.

  Feestzaal Pergola

  Feestzaal de Kiosk

  De naam zegt het al: het betreft een kiosk die plaats biedt aan max. 80 gasten. Deze gezellige zaal is voorzien van een open haard en een eigen buffet. Hij biedt uitzicht op de prachtige omgeving en een sfeervol verlicht pad brengt u naar de toiletten op het domein.

  U boekt deze zaal al voor € 450,00 exclusief extra ingehuurde diensten van onze kant.  Indien u alles zelf wenst te organiseren zoals o.a. de dranken, het eten, … is de huurprijs 600€ incl. één verantwoordelijke van De Warre zelf.  Deze persoon kan eventueel meehelpen achter de bar, bij problemen ingeschakeld worden en de zaal afsluiten na einde feest.

  Feestzaal Kiosk

  Wanneer u een van onze locaties wenst te huren vragen wij bij de aanbetaling steeds een waarborg van 50€ tot 200€.  Dit afhankelijk van het soort feest er wordt gegeven.

  Indien alles zich in dezelfde situatie bevindt als voor aanvang van het feest wordt deze waarborg enkele dagen na afloop van het feest terug op uw rekening gestort.

  Wenst u bij het huren van een feest- of vergaderzaal catering bij te boeken? Dan kunt u dit uit aangeven bij uw reservering. Wij werken nauw samen met een vast cateringbedrijf Rent Your Chef. Chefkok Wim Berix staat bekend als een uitstekend kok, die zijn gerechten met de meeste zorgvuldigheid samenstelt en die zeer concurrerende prijzen hanteert.

  Wij werken niet voor niets al jaren samen met deze firma.

  VOOR HET RESERVEREN VAN EEN ZAAL, STUURT U EENVOUDIG EEN MAIL NAAR: karolien@dewarre.be

  ONTDEK DOMEIN DE WARRE EN GENIET!
  DISCOVER DOMEIN DE WARRE AND ENJOY IT!