Partycenter

Partycenter en meetingrooms, De Warre


Het partycenter op domein De Warre is de plaats bij uitstek voor uw kleine of grote feest.

Wij hebben verschillende zalen beschikbaar voor uw evenement en sommigen zelfs met een mooi aanpalend terras, dat u ook kunt gebruiken als het weer het toelaat.

Bij uw reservering kunt u zelf aangeven welke diensten u van ons verwacht tijdens het feest. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Het versieren van de zaal
  • Het inhuren van muziek (DJ, band, etc)
  • Het leveren van de drank (incl. bediening)
  • Het verzorgen van de catering

U vraagt, wij draaien.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek met rondleiding op het domein, zodat u een keuze kunt maken voor de locatie van uw feest of bijeenkomst binnen ons partycenter.

Wij zullen u geheel vrijblijvend een offerte op maat doen toekomen.

Feestzaal De Laurier

Deze zaal is bij uitstek geschikt voor grote feesten of bijeenkomsten. Hier kunnen met gemak 350 feestvierders in.

De zaal beschikt over een goed ingerichte keuken, diverse dames- en herentoiletten, garderobe, haard en flatscreen TV.

Wilt u blijven logeren? Geen probleem; er zijn slaapplaatsen voor 10 tot 30 personen bij.

De zaalhuur bedraagt € 550,00 exclusief overige bijgeboekte diensten. Indien u alles zelf wenst te organiseren zoals o.a. de dranken, het eten, … is de huurprijs 700€ incl. één verantwoordelijke van De Warre zelf.  Deze persoon kan eventueel meehelpen achter de bar, bij problemen ingeschakeld worden en de zaal afsluiten na einde feest.

feestzaal Laurier

Feestzaal de loungebar

Deze zaal dankt zijn naam aan de vele VIP meetings die hier worden gegeven.

Deze locatie heeft een groot lounche-gehalte door de gezellige inrichting. Er is een centraal ruim buffet en er is een extra afsluitbare ruimte, die vaak wordt gebruikt voor vergaderingen. Er is plaats voor plm. 200 gasten

De zaal kost € 550,00 exclusief overige bijgeboekte diensten. Hier bent u verplicht gebruik te maken van onze diensten wat betreft de dranken.  Qua eten, versiering etc. bent u vrij in.

Feestzaal Loungebar

Feestzaal de Pergola

Deze zaal kenmerkt zich door de mogelijkheden om hem gedeeltelijk te openen. De locatie biedt uitzicht op de prachtige omgeving en is gratis uit te breiden met het gezellige terras, waardoor u een feest voor 100 -150 gasten kunt organiseren.

Met een eigen drankbuffet en (verlichte) toegang naar de toiletten op het terrein, gaat uw feest hier zeker slagen.

Indien u alles zelf wenst te organiseren zoals o.a. de dranken, het eten, … is de Pergola is al te boeken voor € 450,00 exclusief extra ingehuurde services. Indien u graag één verantwoordelijke van De Warre wenst,  deze persoon kan eventueel meehelpen achter de bar, bij problemen ingeschakeld worden en de zaal afsluiten na einde feest,  bedraagt de huurprijs € 600,00 inclusief verantwoordelijke.

Feestzaal Pergola

Feestzaal de Kiosk

De naam zegt het al: het betreft een kiosk die plaats biedt aan max. 60 gasten. Deze gezellige zaal is voorzien van een open haard en een eigen buffet. Hij biedt uitzicht op de prachtige omgeving en een sfeervol verlicht pad brengt u naar de toiletten op het domein.

U boekt deze gezellige zaal al voor € 550,00 exclusief extra ingehuurde diensten van onze kant. In deze prijs zit één verantwoordelijke van De Warre zelf, deze doet de bediening aan de toog.  Dranken voor deze zaal zijn verplicht van ons af te nemen.  Catering kan door u zelf geregeld worden.  Indien wij u feest volledig mogen organiseren valt de huur uiteraard weg.

Wanneer u een van onze locaties wenst te huren vragen wij bij de aanbetaling steeds een waarborg van 50€ tot 200€.  Dit afhankelijk van het soort feest er wordt gegeven.

Indien alles zich in dezelfde situatie bevindt als voor aanvang van het feest wordt deze waarborg enkele dagen na afloop van het feest terug op uw rekening gestort.

Wenst u bij het huren van een feest- of vergaderzaal catering bij te boeken? Dan kunt u dit uit aangeven bij uw reservering.

VOOR HET RESERVEREN VAN EEN ZAAL, STUURT U EENVOUDIG EEN MAIL NAAR: karolien@dewarre.be

ONTDEK DOMEIN DE WARRE EN GENIET!
DISCOVER DOMEIN DE WARRE AND ENJOY IT!