• Nederlands
 • English
 • Domein De Warre

  Ketelstraat 77, 3680 Neeroeteren Belgie

  Contact

  +32 (0)89/85.23.16

  Dagelijks geopend

  09.00 - 20.00 uur

  E-mail

  info@dewarre.be

  Indoor jumpings en Happy New Years Jumping

   

  Indoor jumpings winter 2017-2018


  Beste amazones, ruiters, paardensportliefhebbers en sympathisanten,


  Het winterseizoen van 2017-2018 is weer in volle gang. Net zoals de afgelopen jaren zijn er ook deze zomer weer heel wat voorbereidingen aan vooraf gegaan om een nieuw en aantrekkelijk winterprogramma op te stellen met verschillende indoor jumpings.


  Jullie mogen weer rekenen op een mooi gevulde kalender


  In januari gaat er traditioneel gebonden onze “Happy New Year’s jumping” van start met een aantrekkelijke prijzenpot. Het programma kunt u hier terug vinden.

   


   

  Al onze evenementen staan nog eens netjes op een rijtje bovenaan in de menubalk onder rubriek “Hippische kalender 2017-2018”.

  Tijdens onze evenementen kunt u ook alvast kennis maken met onze nieuwe horeca formule. Hierbij hebben wij een samenwerkingspartner gevonden, die u eerder al heeft leren kennen op andere jumpinglocaties.

  Alle maaltijden worden verzorgd door Restaurant De Ambassade.


  Via deze weg willen wij iedereen van harte bedanken voor het vertrouwen in De Warre.

  Wij wensen u allen alvast een sportief en succesvol winterseizoen toe en hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen in het gezelligste Hippische Centrum van de BENELUX.


  Ook nog een welgemeend dank je wel aan al onze sponsoren, supporters, sympathisanten en zeker niet te vergeten onze talrijke medewerkers die steeds het beste van zichzelf geven, waardoor wij dit allemaal mogelijk kunnen maken.


  Tot snel in De Warre,

  Team De Warre

  ONTDEK DOMEIN DE WARRE EN GENIET!
  DISCOVER DOMEIN DE WARRE AND ENJOY IT!