Domein De Warre

Hippisch Centrum, Manege, Vakantieverblijven, Dagrecreatie, Partycenter

Beste ruiters, amazones, paardensportliefhebbers en sponsoren,

 

 

Om in te gaan op de verschillende geruchten, willen we u graag een woordje uitleg geven over de toekomstige visie van De Warre.

Hierbij willen we u laten weten dat we absoluut niet zullen stoppen als hippisch centrum, maar er zullen wel wat wijzigingen doorgevoerd worden. Met de vele nieuwe concurrentie in de buurt hebben we besloten om ons meer te richten op de recreatieve ruiter.  Dit houdt in dat er wegens overaanbod in deze regio géén CSI-jumpings meer georganiseerd worden door ons, in het kader van ons nieuw project zal vanaf 2018 onze buitenpiste verdwijnen en zullen er bijgevolg géén buitenjumpings meer georganiseerd worden.   De binnenpiste kan deze winter nog steeds privé afgehuurd kunnen worden voor meer info hierover gelieve ons te contacteren.

 

Wel hebben we net zoals andere jaren een winterprogramma 2017-2018 opgesteld dat u reeds kan terugvinden op onze website.  Uiteraard blijft onze jaarlijkse succesvolle Nieuwjaarsjumping ook bestaan, dit programma kan je terugvinden op onze website. Om een optimale kwaliteit te kunnen bieden zal onze inspringpiste voorzien worden van een nieuwe bodem.

 

Nieuw vanaf dit jaar zijn onze manégepaarden/pony’s waarmee toffe lesjes gegeven worden, ook kan er onder begeleiding een mooie buitenrit gemaakt worden. Iedere vakantie hebben we ook een divers aanbod van kampen voor kinderen. Alle info hierover is terug te vinden op onze website.

 

Nieuw vanaf 2018, ons stallencomplex zal uitgebreid worden met mooie luxestallen, overdekte stapmolen en diverse weides.  Deze zijn permanent of tijdelijk af te huren door particulieren en/of handelsstallen.  We hebben hierbij ook vanaf 2018 een volledig nieuw aanbod voor overnachtingen voor grooms/ruiters die wegens wedstrijden in de regio verblijven.  Meer info over prijzen volgt binnenkort.

 

Via deze weg willen wij dan ook iedereen van harte bedanken voor het jaarlijks vertrouwen in De Warre.

Wij wensen u allen alvast een sportief en succesvol winterseizoen toe en hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Ook nog een welgemeende dank je wel aan al onze sponsoren, supporters, sympathisanten en zeker niet te vergeten onze talrijke medewerkers die steeds het beste van zichzelf geven, waardoor wij dit allemaal mogelijk kunnen maken.

 

Tot snel in De Warre,

Team De Warre

ONTDEK DOMEIN DE WARRE EN GENIET!
DISCOVER DOMEIN DE WARRE AND ENJOY IT!