Domein De Warre

De ultieme locatie voor paardensport, ontspanning & avontuur

Schrijf je hier in voor de volgende jumping

Onze toekomstvisie

Als één van de meest unieke paardensportcentra in België richten wij ons volledig op de recreatieve ruiter. Zoals andere jaren hebben we een mooi gevuld winterprogramma 2017-2018 opgesteld dat u kan terugvinden op onze website. Tijdens al deze schitterende wedstrijden profiteer je als ruiter trouwens ook van onze splinternieuwe bodem in de binnenpiste. En extra reden om je zeker op tijd in te schrijven voor onze jaarlijkse Nieuwjaarsjumping!

Nieuw vanaf dit jaar zijn onze manegepaarden en -pony’s waarmee toffe lesjes gegeven worden. Ook kan er onder begeleiding een mooie buitenrit gemaakt worden. Tijdens de vakanties heb je ruim de keuze uit ons grote aanbod van kampen voor kinderen.

Nieuw vanaf 2018

Het stallencomplex zal uitgebreid worden met mooie luxestallen, een overdekte stapmolen en diverse weides. Deze zijn permanent of tijdelijk af te huren voor zowel particulieren als handelsstallen. Ben je groom of ruiter? Dan kan je vanaf 2018 kiezen uit het aanbod van overnachtingen. Ideaal als je in de regio verblijft voor wedstrijden.

Tot snel in De Warre!

Team De Warre