Midden in de natuur tussen de bomen

Het ‘Adventure Park De Warre’

Wil je met je sportvereniging, familie, bedrijf of vriendengroep erop uit gaan, dan hebben wij zeker voor ieder wat wils. Houden jullie van hoogte, klimmen, avontuur en spanning dan is “Het Klimpark De Warre” zeker een aanrader. Zoeken jullie iets voor teambuilding of wil je samen uitdagingen aangaan en ook je lachspieren trainen, dan is “Het nieuwe teambuildingpark” ideaal.

Buiten deze hoofdactiviteiten bieden wij ook nevenactiviteiten aan zoals Bumperball, lasergamen, knotshockey, archerytag en boogschieten. Deze kunnen gecombineerd worden met onze hoofdactiviteiten in een pakket.

Ons Avonturenpark is een unieke kans om je grenzen te verleggen en een avontuurlijke uitdaging aan te gaan. Zowel jong als oud beleven hier dolle pret!

Tijd om in het klimharnas te springen? Reserveren doe je hier!

Openingsuren

Enkel en steeds op reservatie

Alle activiteiten, op uitzondering van het Klimpark en het Grote Apenavontuur, kunnen bij slechte weersomstandigheden steeds indoor gespeeld worden.
Al onze activiteiten zijn inclusief begeleiding. Bij iedere reservatie wordt er een voorschot van 30% gevraagd!

Veiligheid

Veiligheid heeft voor Het Klimpark de hoogste prioriteit. Zo krijgt u een complete klimgordel aangemeten en de nodige richtlijnen van een kliminstructeur.

Kinderen onder de 14 jaar klimmen onder begeleiding van een volwassene. Per 4 kinderen is er 1 volwassene vereist.

Ons klimpark wordt jaarlijks onderworpen aan een kwaliteitscontrole. Bij storm, onweer en hevige regenval zijn wij genoodzaakt om het klimpark te sluiten vanwege de veiligheidsvoorschriften. Bij twijfel gelieve even te bellen.

Het Grote Apenavontuur

Veiligheid heeft voor Het Grote Apenavontuur de hoogste prioriteit.
Bij iedere proef staat een bord met uitleg en tips. Het is verplicht deze instructies te volgen voor uw eigen veiligheid.

Het Grote Apenavontuur wordt jaarlijks onderworpen aan een kwaliteitscontrole.

Bij storm, onweer en een hevige regenval zijn wij genoodzaakt om Het Grote Apenavontuur te sluiten vanwege de veiligheidsvoorschriften. Bij twijfel even te bellen.

error: Inhoud is auteursrechtelijk beschermd